Τροποι Αποστολης

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω συνεργαζόμενων εταιριών μεταφορών που πληρούν τις προδιαγραφές μας και έχουν επιλεγεί από το Alepou, έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες. Οι παραδόσεις από εμάς αφορούν παραγγελίες ΜΟΝΟ εντός Αττικής.
Στην περίπτωση που είστε εκτός Αττικής είτε μας υποδυκνείετε σε ποιο πρακτορείο θέλετε να παραδώσουμε την παραγγελία σας είτε σε ποια εταιρεία ταχυμεταφορών. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς του πρακτορείου ή της εταιρεία ταχυμεταφορών το επιβαρύνεστε εσείς (χρέωση παραλήπτη) και δεν εξαιρείστε του κόστους μεταφοράς προς το σημείο που θα μας υποδείξετε.

Μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος μεταφοράς πριν βάλετε παραγγελία, πηγαίνοντας στο καλάθι και αφού πατήσετε την επιλογή "Υπολογίστε Κόστος Αποστολής" (κάτω δεξιά) καταχωρείτε την περιοχή που βρίσκεστε προκειμένου να γίνει ο υπολογισμός των μεταφορικών.

Εναλλακτικά είτε μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι τα προιόντα της παραγγελίας από το κατάστημα μας είτε να στείλετε εσείς εταιρεία μεταφορών που προτιμάτε. Στην περίπτωση αυτή το κόστος μεταφορικών το επιβαρύνεστε εσείς και πληρώνετε απεύθειας την εταιρεία μεταφορών. Η εταιρεία μας δεν έχει καμία ευθύνη σε αυτή την περίπτωση και καμία συναλλαγή με την εταιρεία μεταφορών.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.

Έξοδα αποστολής
Τα έξοδα αποστολής τροποποιούνται βάση των προιόντων της παραγγελίας σας


ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες όπου αποστέλλονται απο την εταιρεία μας χρειάζονται από 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν είτε στο σημείο σας (εντός Αττικής) είτε στο πρακτορείο ή εταιρεία ταχυμεταφορών που θα μας υποδείξετε.

Δεσμευόμενοι από μέρους μας να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη παράδοση των παραγγελιών σας θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως η ενδεχόμενη εμπλοκή αστάθμητων παραγόντων όπως απεργίες, θαλάσσιες κακοκαιρίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, λόγοι ανωτέρας βίας κλπ μπορεί να επιφέρουν καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας.